Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ (ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ) ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!..

Μην παραλείψετε στη μεγέθυνση, 
να δώστε προσοχή σ' αυτή τη 
μαλακία άνω δεξιά του εγγράφου, 
“Η Ελλάδα είναι ανταγωνιστική”
Και μετά... κοιμηθείτε ησύχως!..
Σας τα κορνιζάραμε, για να τα θυμάστε εφ' όρου ζωής! 
Ουδέποτε στο παρελθόν ο Ελληνικός στρατός γνώρισε τέτοια “ήττα”, από μια χούφτα ξυπολήτων σκοπιανών γύφτων, “Γενναίων του Μπράνκα Λεόνε”.
Φαίνεται ότι τα πράγματα στην Ελλάδα αρχίζουν να παίρνουν πολύ άσχημη τροπή, μετά την ανυπαρξία της Ελληνικής Δικαιοσύνης, στον ίδιο τόνο ευθυγραμμισμένη και η Στρατιωτική. Διότι, δύο πράγματα πρέπει να συμβαίνουν: Ή ότι αυτή είναι για τα σκουπίδια, ή ότι ο Ελληνικός στρατός έχει διαλυθεί εντελώς! Γέμισε κι αυτός προδότες, όπως ο πολιτικός τομέας. Και ευτυχώς, όπως λένε τα έγγραφα, τα ελικόπτερα αυτά “αναγνωρίστηκαν”, γιατί αν δεν αναγνωρίζονταν "σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες", τότε, αλίμονο, τι θα γινόμασταν!
Μια χούφτα γαλονάδες-καραβανάδες της πλάκας, άκαπνοι εντελώς και αμπαρούτιαστοι, με τα παράσημα που πήραν στα “Γραφεία της Οδού Μεσογείων” και τις ασκήσεις επί χάρτου να φτάνουν μέχρι τα γόνατα, προσπαθούν να μας πείσουν κουρέλια ή παρτάλια γενναιότητος και ανδρείας  -αυτό είναι ο Στρατός, γενναιότητα και ανδρεία- να κοιμόμαστε ήσυχοι, τα ελικόπτερα όπως και οι παραβιάσεις της Τουρκίας, “αναγνωρίζονται κατά πάγια τακτική”.
Πενήντα χρόνια τώρα αυτοί οι ξευτιλισμένοι, “αναχαιτίζουν”, “αναγνωρίζουν”, και αυτοϊκανοποιούνται -από πίσω, να θυμηθούμε κι εκείνον τον Ταγματάρχη που πουλούσε το κωλαράκι του στο διαδίκτυο- εθνικά υπερήφανοι, και υπεροπτικά απόγονοι, της πολεμικής αρετής των Ελλήνων.
Δεν είναι που η πρώτη φορά που κάνουν το μάγκα οι Σκοπιανοί ξυπόλητοι ατημώρητοι, είναι κι εκείνα τα βέτο στην κρίση του Κοσσυφοπεδίου που δεν άφησαν τα C-130 να περάσουν, πήγαν στον προορισμό τους από την Βουλγαρία -ως δύναμη του ΝΑΤΟ παρακαλώ- είναι και άλλα μικροεπισόδεια, αλλά είναι και οι σκοπιανοί πολίτες του Γευγελή της Δοϊράνης και του Μοναστηριού, που περνούν λαθραία καθημερινά τα σύνορα, και δουλεύουν στις αγροτικές περιουσίες των απομειναριών των Βουλγάρων Κομιτατζήδων της μεθορίου του Κιλκίς, Πέλλας, και Φλώρινας. Κυρίως, στην περιοχή Φλώρινας και Γευγελιού.
Σ' αυτό μεγάλο ρόλο παίζει και η ανοχή, αν όχι η προδοσία, της Αστυνομικής Διευθύνσεως του νομού Κιλκίς.
Αντί λοιπόν, αυτός ο γελοίος Α/ΓΕΕΘΑ και οι υπόλοιποι τρεις Αρχηγοί των Σωμάτων να κάνουν χαρακίρι, ή να παραιτηθούν το ελάχιστο, και μετά να κάνουν χαρακίρι, επισήμως προδότες του Ελληνικού έθνους, βγάζουν αυτές τις ανατριχιαστικές ενημερώσεις, και μας “καθησυχάζουν ότι τα... υπερ-σύγχρονα ελικόπτερα των Σκοπιανών γύφτων, “αναγνωρίστηκαν”! Μην ξεχνάτε τη λέξη σας παρακαλω, “αναγνωρίστηκαν”.

Εξ' άλλου αν έχετε προσέξει τώρα τελευταία, δεν ανακοινώνουν καμιά παραβίαση στο Αιγαίο από τα τουρκικά μαχητικά που αλωνίζουν στην κυριολεξία της λέξεως -προχθές θα βούλιαζε μια ακταιωρό μας, μπροστά στα μάτια μας το τουρκικό ναυτικό- ούτε ότι “αναχαιτίζονται”, ούτε ότι “αναγνωρίζονται”, πιθανώς, γιατί το υπουργείο οικονομικών στα μέτρα πουα παοφασίζει για ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες, περικοπές μισθών κ.α., κόβει κάτι και από αυτών τους μισθούς. Οι άνθρωποι δεν είναι Έλληνες, δεν εμφορούνται από κανένα Ελληνικό φρόνημα, είναι απλά μισθοφόροι, εργάστηκαν πολύ για να κάνουν έναν στρατό -που τον έκαναν- μισθοφορικό, έτσι, “δεν πληρώνει;”, δεν “τουφεκίζει”! 

Θα πρέπει να το χωνέψουμε για τα καλά στο ξεροκαύκαλό μας, η Ελλάς έχει αλωθεί από παντού, ο Πόλεμος με την Τουρκία, σίγουρα είναι θέμα χρόνου, τι θα κάνουμε εμείς, γιατί αυτοί που στείλαμε να μας υπερασπιστούν και να μας προστατέψουν, με το πρώτο μπαμ θα λακίσουν ως λαγωοί, και αλίμονό μας, τα υπόλοιπα, γαία πυρί μειχθήτω ("ἐμοῦ θανόντος γαῖα μιχθήτω πυρί")!

Στην Ελλάδα σήμερα είναι ανύπαρκτα: Συνοριοφύλαξη, Αστυνόμευση, Δικαιοσύνη, Στρατιωτική Δικαιοσύνη, Στρατός, Πολιτοφυλακή, Τιμιότητα, Γενναιότητα, Εθνικό συναίσθημα, Εγωισμός, Τόλμη!
Το μόνο που λειτουργεί άριστα, και μέσα στα πλαίσια της βρωμο-ΕΕ, είναι η παράδοση της χώρας άνευ όρων από κάποια ξεράσματα πολιτικούς δεκαετιών, στη διεθνή μασονία και τις “Αγορές”. Η προδοσία μεταλλάχθηκε στο ελληνικό λεξιλόγιο σε “Αγορές”.
Καλές γιορτές, που είμαι απολύτως σίγουρος, πως δεν θα έχετε, κι αν πάτε σε κανένα στρατόπεδο και δείτε τίποτα τσικλίμαγκες στρατιωτικούς γαλονάδες τις δεκάρας να ψήνουν αρνιά, να τσουγκρίζουν αυγά και να χορεύουν μέγκλα η περηφάνια τσάμικα και... ταμπαχανιώτικα, ρίξτε τους και καμιά εθνική ροχάλα, μπας και συνέλθουν από το σύνδρομο ή τον λήθαργο, της αναλγησίας και της μισοπατρίας που έχουν πέσει

Δεν υπάρχουν σχόλια: