Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΒΡΉΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΆΡΠΑΞΑΝ ΑΠΌ ΤΗΝ... ΟΥΡΆ!

Αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία ως διακήρυξη κομματική, είναι από δυο καραγκιοζοπαίχτες πατεντάτους, δυο ανυπόληπτα, πέρα για πέρα πολιτικά σκύβαλα της σάπιας πολιτικής ελληνικής σκηνής, ο ένας μάλιστα εκ των δύο πήρε τον πούλο στις τελευταίες εκλογές, και επειδή, η ποντικομουτσούνα του έφυγε από το πολιτικό προσκήνιο, κοντεύει να πλαντάξει από το κακό της, βρήκε έναν ακόμα γελοίο κουφιοκέφαλο σε “άκος”, τον έβαλε στο βρακί του, και δημιούργησαν μαζί, τάχα, το νέο κόμμα της Δεξιάς!

Όσο είμαι εγώ κουμουνιστής, τόσο έχουν κι αυτοί σχέση με την δεξιά.
Και επειδή, κι εκείνο το ερυθροσταυρίτικο σήμα που είχε ο ένας τενεκές, με το οποίο το έπαιξε κάργα χριστιανός, αλλά και πάλι δεν του έκατσε, δεν ξεγέλασε κανέναν, πήρε το τρίτο το μακρύτερο στις πρόσφατες εκλογές, δεν τους έβγαινε, έκλεψαν και τον μισό πυρσό της ΝΔ, παλιά μας τέχνη κόσκινο -αυτόν που πέταξε στα σκουπίδια ο μέγας προδότης Σαμαράς, ο εθνικόφρονας δεξιός της "Πώλα" που διέλυσε κυριολεκτικά την Ελλάδα ως πρωθυπουργός, όταν κατάλαβαν και σ' εκείνον οι ψηφοφόροι του, πόση σχέση είχε με την δεξιά- κι αναπαυμένοι τώρα, έτοιμοι, γεμάτοι εθνική υπερηφάνεια που, επιτέλους, έγιναν δεξιοί, περιμένουν τα χαχόλια της βάσης (τα δεξιά), να τους γεμίσουν τις κάλπες, το πιο πιθανόν με σκατά, και να ξαναμπούν στην κτηνοβουλή, το “Ναό της Επίσημης Δικτατορίας”, ν' αρχίσουν ξανά τους δεκάρικούς τους, περί θρησκείας, πατρίδας, “Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών, καθολικώς διαμαρτυρομένων”.

Ας πάρουμε μία-μία, τις ανοησίες που λέει αυτή η δήθεν, διακήρυξη:
  1. Η χώρα -λέει- είναι υπό ξένη οικονομική κατοχή! Ιδού η διαπίστωση! Υπό ξένη οικονομική κατοχή! Που έκαναν τα πάντα όμως και οι δυο, να την εγκαταστήσουν!
  2. Η χώρα έχει αρνητική ανάπτυξη και αμείωτη ανεργία! Αλλά, και πάλι, πως να μην έχει ανάπτυξη μία χώρα, όταν ΟΛΟΙ οι Έλληνες καθημερινώς, δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο, παρά με αυτά τα φρόκαλα, τους πολιτικούς! Όσο για την ανεργία, παρά την συνεχιζόμενη “κρίση”, ψάχνεις να βρεις ένα μεροκάματο, ένα χέρι να σου μαζέψει τα σκουπίδια από την αυλή, και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να το βρεις! Τι σκατά λοιπόν, ανεργία είναι αυτή; ας μας εξηγήσει κάποιος, εκτός από αυτούς τους δυο κερχελέδες!
  3. Καταστήματα κλείνουν, μικρομεσαίες κλπ, κλπ. Κι όταν έρθουν αυτοί στην εξουσία, την άλλη μέρα, όπως έταξε και ο Σύριζα, ΟΛΑ θα εξαφανιστούν δια μαγείας, και θα δουλεύουν ρολόι!
  4. Η ασθενέστερη -λέει- οικονομικά χώρα της Ευρώπης, έχει το ίδιο νόμισμα με την πλούσια! Κι αυτό είναι μέγα έγκλημα!.. Πρέπει να μαζέψουμε καμιά δεκαριά γκουρού ή ψυχαναλυτές, να μας το κάνουν λιανά, να το καταλάβουμε κι εμείς, αφού αυτά τα ξεφτέρια, το κατάλαβαν, ΑΠΟΛΥΤΩΣ... για μας!
  5. Η χώρα σήμερα δεν έχει σύνορα!.. ΜΚΟ και άλλες παπαριές. Τα σύνορα απ' ότι ξέρουμε, ή ξέραμε, τα φυλάει ο στρατός. Ο Ελληνικός στρατός. Αν υπάρχει. Αυτοί λοιπόν, τι θα κάνουν όταν θα σκαρφαλώσουν στην εξουσία με την ψήφο των χαχολιών της βάσης; Θα φτιάξουν νέο στρατό, αν δεν υπάρχει; Ή, οι ήδη προδότες στρατηγοί και αξιωματικοί, να μετανοήσουν, θα σκύψουν τις κεφάλες τους, θα πουν "ήμαρτον παναγία μου" ως καλοί χριστιανοί... Αμάρτησα για το παιδί μου... Και, θα τρέξουν να πλαισιώσουν τους δυο... εξολοθρευτές, που θα δράσουν σαν άγγελοι με ρομφαία, εναντίον απίστων, προδοτών, βαρβάρων και μη;
  6. Η τελευταία, απύθμενη βλακεία, κάνει λόγο για “Ελληνορθόδοξη πολιτιστική ταυτότητα”. Η οποία, κλπ, κλπ. Η Εθνική μας, και όχι πολιτιστική -το πολιτιστικός/η, είναι για τα προσκοπάκια των πολιτιστικών συλλόγων- ταυτότητα, δεν είναι δυνατόν να συνυπάρξει με το “Ορθόδοξος”, για τον απλούστατο λόγο, ότι η λεγόμενη “Ορθοδοξία”, είναι το ήμισυ του Εβραϊσμού, με το άλλο ήμισυ για αμορφώτους και βλάκες, αλλά και γιατί αυτή η λεγόμενη “Ορθοδοξία”, πούλησε την ψυχή του Έλληνα, τον τελευταίο Αυτοκράτορα αμνό επί σφαγή, μόνο και μόνο γιατί “προτιμούσε να δει στην Πόλη τούρκικο φέσι, παρά την παπική τιάρα”. Επομένως, τι σόι “Ορθοδοξία” είναι αυτή, όταν μάλιστα ο πακτωλός χρημάτων που διαθέτει σήμερα, είναι αποθηκευμένος σε Εβραϊκές τράπεζες, και είναι ικανός από μόνος του, να λύσει το οικονομικό μας πρόβλημα, εν μιά νυκτί, όπως τότε εκλιπαρούσε εκείνος ο μαρτυρικός Κωνσταντίνος, να λιώσουν λίγα χρυσοκάντηλα, να αγοράσει πέντε όπλα να σώσει την Πόλη, που ΔΕΝ του έδωσαν! Γιατί ήταν... περιουσία της παναγίας -το "π" όσο γίνεται μικρότερο. Επομένως, για ποιες κοπριές “Ορθοδοξία” συζητούμε ακόμα, και τι έχουμε να περιμένουμε από αυτήν, όταν μάλιστα σε λίγες μέρες, θα γιορτάσουμε και το Εβραϊκό -για μωρούς και αρπαγμένους, ελληνικό- Πάσχα;
Έχουμε την εντύπωση πως οι πραγματικοί δεξιοί, και δεξιός σημαίνει εξ' ορισμού φιλόπατρις, που είναι σε λανθάνουσα κατάσταση και αυτοί, περιμένουν το θαύμα, δεν έχουν καμιά, απολύτως, θέση σ' αυτό το νέο σκυλο-απόκομμα της “Δεξιάς”, έχουν ανάγκη από ένα πραγματικό τέτοιο κόμμα, το οποίο θα ηγηθούν πραγματικοί πατριώτες ηγέτες, και όχι πουλημένα τομάρια, που είμαστε σίγουροι, υπάρχουν και αυτοί, αλλά επίσης είναι σε λανθάνουσα κατάσταση!

Ως τότε λοιπόν, μέχρι να γίνει αυτό το θαύμα, να βρεθεί αυτό το κόμμα και αυτοί οι άνθρωποι ηγέτες του, τα πράγματα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, και αυτό που λέγεται εκλογικό σώμα, θα πελαγοδέρνει μεταξύ απατεώνων, αγυρτών, ψευτών, κακούργων, κλεφτών, δολοφόνων και προπαντός, προδοτών ελληνοφώνων.

Άει στο διάολο Καρά Τζανφέρ τουρκόσπορε, και όψιμε πατριώτη της πλάκας, Μπαλτάκο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: