Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

ΝΑ, ΠΟΙΟΙ ΈΔΩΣΑΝ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΣΤΟΥΣ “ΓΎΦΤΟΥΣ”, ΤΟΥΣ ΑΠΆΤΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΊΩΝ...


Ο Κώστας Χατζής τραγουδάει “Οι γύφτοι τα φτιάξαν τα καρφιά”

Το έγγραφο της 
εσχάτης προδοσίας
 Επειδή, “αχός βαρύς ακούγεται, πολλά ντουφέκια πέφτουν”, και πάλι για το ελληνικό όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ, και επειδή  πολλοί συνειδητά ανιστόρητοι, αλλά και χωρίς μνήμη κερχελέδες αριστεροί κομμουνιστές και κομμουνιστίζοντες, ή νίπτουν τας χείρας τους, ή κρύβουν στρουθοκαμηλικώς το κεφάλι τους ανάμεσα στα σκέλια, δίνουμε παρακάτω έγγραφο του ΚΚΕ, το οποίο προδοτικά και ξενοκίνητα -όπως ακριβώς ήταν ο “ανταρτοπόλεμος/συμμοριτοπόλεμος 47-49”- τα “συντρόφια” των τότε πατερούληδων Λένιν και Στάλιν, αποφάσιζαν για τη ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ, διαιρούσαν την Ελλάδα και τα Βαλκάνια αναλόγως ορέξεως, μοίραζαν τίτλους, δημιουργούσαν κράτη, όπως ακριβώς κάνουν και σήμερα, χωρίς να μετακινηθούν από αυτές τις θέσεις, βήμα!
Θαυμάστε ακόμα μια φορά αυτούς τους Έλληνες “αδερφούς” μας, κι όταν πάτε με το καλό στις κάλπες, αν ξανά πάτε να ψηφίστε, σκεφθείτε σοβαρά πως η ψήφος, δεν είναι ένα χαρτί στο οποίο παραγγέλνετε γύρο με πίτα στο οβελιστήριο της γειτονιάς σας, αλλά το εισιτήριο της υπάρξεώς σας, των παιδιών σας, των εγγονών σας, και της φυλής εν γένει στο μέλλον και την ιστορία!

Η Ελλάς βρίσκεται σε κανονικό πόλεμο. [σ.σ.:ο Μεταξάς ήξερε ότι θα γίνει πόλεμος από το 1935]. Βάλλεται πανταχόθεν, δεν μένει παρά να ακουστούν οι σειρήνες της επιστρατεύσεως από ώρα σε ώρα! Αλλά οι Έλληνες πολίτες σε πλήρη σύγχυση και ανευθυνότητα, σφυρίζουν κλέφτικα και ανόητα, παραζαλισμένοι και μαστουρωμένοι πιθανότατα, από το παραισθησιογόνο της αδιαφορίας και του “δε βαριέσαι”, αντιμετωπίζουν την κρίση πολύ χειρότερα από έναν αγώνα "Πάοκ - Άρη" ή “Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού”, αλλά και σε επίπεδο διαγωνιστικής διχόνοιας, ποιος θα γίνει πιο διχαστής από τον άλλο δηλαδή, μνησικακίας αλλήλωνΟι Έλληνες μισούν θανάσιμα ο ένας τον άλλο, έτσι τους διδάσκουν οι πολιτικοί τους, και, "αν μισιούνται ανάμεσά τους, δεν τους πρέπει η λευτεριά", έγραψε ο αθάνατος ποιητής, έχονταςι απόλυτο δίκηο! Εν μέσω δε, αυτής της άσβεστης μνησικακίας, προσπαθούν να περιφρουρήσουν το απογευματινό φραπεδάκι τους σε μια παραλία, που αύριο μπορεί να μην είναι δική τους! 
 
Οι εφημερίδες, ΟΛΕΣ,
ξένων συμφερόντων το πλείστον ή κομματικά έντυπα αχρείων και προδοτικών πολιτικών παρατάξεων, κατ' όνομα μόνον ελληνικές, το άλλοτε όπλο στην ανύψωση του εθνικού, μα και ηθικού φρονήματος των Ελλήνων σε κατάσταση κρίσεων, ρίχνουν το δικό τους λάδι στη φωτιά αυτής της απύθμενης και άσβεστης διχόνοιας, έχουν επιδοθεί σε ένα πογκρόμ ειδήσεων προβοκάτσιας κατά της Ελλάδος και του λαού της, σα να μην εκδίδονται εδώ, αλλά και χάριν της οιασδήποτε αχρείας ελευθεροτυπίας που ενδεχομένως πιστεύουν ότι “υπηρετούν”! Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής και σοβαρότητος, γράφουν κυριολεκτικά ότι τους καπνίσει! Πάρα πολλά, από τα άρθρα των Ελληνικών εφημερίδων, εμπίπτουν στην εισαγγελική έρευνα με την κατηγορία της “εσχάτης προδοσίας’, ή το λιγότερο, κατασκοπίας. Κατάσκοποι, θα το γράψουμε ξανά και ξανά, δεν  είναι ο απλός λαός, αλλά άνθρωποι με οφίκια, υπουργοί πρωθυπουργοί, διπλωμάτες και στρατιωτικοί, πολλές φορές δημοσιογράφοι και ολόκληρα δημοσιογραφικά συγκροτήματα.
Είναι τόσο καταθλιπτική και τόσο τρομοκρατική η αρθρογραφία των “ελληνικών”, κατ’ όνομα μόνον εφημερίδων για τους Έλληνες το γράφουμε και πάλι, που αν πει κάποιος να τις διαβάσει ή να τις προσέξει σοβαρά, το μόνο που θα πετύχει είναι να τρελαθεί, ή να αυτοκτονήσει!


Στο ίδιο μήκος κύματος με τις εφημερίδες, και οι ανύπαρκτες τηλεοράσεις. Συμπεριλαμβανομένων και των κρατικών ΕΡΤ. Οι οποίες πέρα από τις φτηνιάρικες τουρκικές σειρές, ειδικά για Έλληνες που “πουλούν” μόρφωση στην καινούργια γενιά (οι τούρκοι δεν τις βλέπουν) στα προγράμματά τους, δεν υπάρχει τίποτα το Ελληνικό να προσέξει κανείς, τίποτα το μορφωτικό, ακόμα-ακόμα, δεν υπάρχει και τίποτα το ειδησεογραφικό! Στρέβλωση, αναλήθεια, οπτική απάτη, το μαύρο άσπρο, και πάει λέγοντας!  

Πέρα από μια συστηματική και στοχευμένη κατακρεούργηση, καταστροφή της Ελληνικής γλώσσης και γραφής, στην οποία έχουν επιδοθεί οι πάντες, όσοι, ανθρώπινο δυναμικό, δουλεύουν σ’ αυτές!
Ελάχιστοι είναι οι τίτλοι εκπομπών στα Ελληνικά, και ακόμα πιο ελάχιστα τα Ελληνικά από τους αγραμμάτους ή κολλυβογραμμάτους τηλεπαρουσιαστές/τηλεπαρουσιάστριες, σε μια τεράστια προσπάθεια πιθανώς, τελείως αφανισμού και εκμηδενισμού της Ελληνικής γραφής και γλώσσης


Κι ενώ η Ελλάδα μοιράζεται, τεμαχίζεται, και προσφέρεται βορά στον οποιονδήποτε εχθρό της που του έχει ανοίξει η όρεξη, στην Ελληνική Βουλή, τον “ναό” της Δημοκρατίας όπως θέλουν κάποιοι αυτάρεσκα να ονομάζουν, τα “Ελληνικά” κόμματα πετροβολιούνται, βρίζονται, αλληλοφτύνονται, και έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα αφανίσεως άνευ προηγουμένου, το ένα το άλλο!
Η Ελληνική βουλή μοιάζει να μην θέλει την πολυφωνία, τον πολυκομματισμό, την δημοκρατία δηλαδή, αλλά την κοινοβουλευτική, όπως έχει λεχθεί κατ’ επανάληψη τα τελευταία χρόνια, δικτατορία.
Τίποτα το Ελληνικό δεν συζητιέται εκεί μέσα πέρα από σκάνδαλα, προδοσίες, αθλιότητες, και κατασκευή ανθελληνικών, καταστρεπτικών νόμων

Μοιάζει με τεράστιο κυνοτροφείο, στο οποίο λυσσασμένα σκυλιά κατηγορεί το ένα το άλλο, με άναρθρες και ζωώδεις κραυγές, για το ποιο λύσσαξε πρώτο, διοχέτευσε αυτήν την μεταδοτική αρρώστια και στα υπόλοιπα!
Οι λέξεις “διάλογος”, “πολιτική ομιλία”, “πολιτική τοποθέτηση”, έχουν σβηστεί από το λεξιλόγιο των δημοκρατικών -την τύφλα τους τη μαύρη- κομμάτων, και αντικαταστάθηκαν από μια, επίσης άνευ προηγουμένων λεκτική πορνογραφία, την οποία ο θεατής ή ο ακροατής, δεν αντέχει παραπάνω από λίγες στιγμές!
Τίποτα το ελληνικό δεν περιέχει η Ελληνική βουλή, μια δράκα κλεφτών και απατεώνων νεοελλήνων ψωριάρηδων, οι οποίοι εκ συστήματος με πολιτικές αερολογίες και μπαρούφες υποκλέπτουν και την ψήφο του λαού εδώ και 40 χρόνια ανελέητα στα μπαλκόνια


Αλγεινή έως εμετική ήταν η αποχώρηση όλων των βουλευτών όλων των κομμάτων (με ποιο αιτιολογικό, αλήθεια;), από την αίθουσα στην συνεδρίαση της προχθεσινής βουλής, όταν στο βήμα ανέβηκε να μιλήσει ο αρχηγός της “ΧΑ” κ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος

Ακόμα πιο αλγεινό ήταν γι αυτούς, το γεγονός πως, ενώ άδειαζαν την αίθουσα, ο κ. Μιχαλολιάκος απαθής και ατάραχος, χλευαστικά, τους... σαλαγούσε όπως τα πρόβατα εν ώρα αρμέγματος στη στάνη, “να κάνουν γρήγορα και με ησυχία, ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα”!
Αηδιαστική, πλην άκρως “δημοκρατική”, ενέργεια Ελλήνων βουλευτών, όχι προς το πρόσωπο του αρχηγού κόμματος κ. Μιχαλολιάκου, αλλά προς το μισό εκατομμύριο Ελλήνων πολιτών που ψήφισαν το κόμμα του! Τόση “δημοκρατία” και τόσος “διάλογος” τρέχει από τα μπατζάκια αυτών των “δημοκράταρων”, οι οποίοι δεν αντέχουν να ακούσουν πέρα από τη δική τους ψοφοφωνή, τη φωνή... μισού εκατομμυρίου Ελλήνων ψηφοφόρων! Με τους οποίους θα βρεθούν αύριο πλάι-πλάι στη μάχη! Σε έναν πόλεμο, από αυτούς που κάποιος ασήμαντος και σιχαμερός χαρτογιακάς ονόματι “Βασιλάκος”, “υπεύθυνος” όμως για τα εξοπλιστικά προγράμματα της “ΝΔ” επί κυβερνήσεως Καραμανλή του Γελοίου, είπε στον τότε Α/ΓΕΕΘΑ: “Σιγά στρατηγέ, μη γίνει πόλεμος!..”. Το ίδιο, όπως το “σιγά μη κλάψω” για τον αναίσθητο και ανθέλληνα εχθρό της Ελλάδος, σημερινό πρωθυπουργό!
Από μια τέτοια, “δημοκρατική” κατά τα άλλα”, Ελληνική βο(υ)λή απατεώνων, κλεφτών, εθνομηδενιστών, προδοτών και υποτελών οσφυοκαμπτών, γιουσουφάκια ξένων δυνάμεων, τι το αισιόδοξο ή παρηγορητικό αλήθεια, έχει να περιμένει ο περιφρονημένος, φτυσμένος και χαστουκισμένος από παντού, Έλληνας πολίτης;


Η πολιτική που επικρατεί σήμερα στην Αθήνα, θυμίζει έντονα αν όχι ίδια, την εποχή που ο διχασμένος Ελληνικός στρατός, ελέω μεγάλου Διχαστή Μπενύ Σελόν (Βενιζέλου), ο μισός χόρευε φοξ-τροτ και έπαιζε μπριτζ (στην Αθήνα), και ο άλλος μισός αιματοκυλίονταν στην Μακεδονία, για τα όσια και τα ιερά της πατρίδος! Τα οποία “οι αηδιαστικοί νεοδωσίλογοι και προδότες των Αθηνών ψωφο-έλληνες”, χαρίζουν σήμερα σε ανύπαρκτα κράτη και ανύπαρκτους λαούς! “Των Ευρωπαίων περίγελα, και των αρχαίων παλιάτσοι”!.. Στίχος αθάνατος, επίκαιρος, όσο ποτέ άλλοτε στην Ελληνική ιστορία και ύπαρξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: