Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ... ΛΕΓΕ ΜΕ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΙ ΑΡΩΜΑΤΑ.

Αυτός ο ξεδοντιασμένος και άχρηστος παππούλης,
μας φυλάει από κάθε κακό μάτι και... βασκανία! 
 Να κοιμάστε ήσυχοι αδέρφια!

Με τα τελευταία καταιγιστικά γεγονότα, πολλές φορές αναρωτήθηκα, ειλικρινά, που στο διάολο είναι αυτός ο Ελληνικός Στρατός;
Ειδήσεις όπως οι Σκοπιανοί μετακίνησαν στρατό στα σύνορά τους!.. (Ναι, μην γελάτε. Οι Σκοπιανοί έχουν στρατό! Έτσι μεταδίδουν οι "Ελληνικές" εφημερίδες. Και μάλιστα εμπειροπόλεμο! Άρτια εξοπλισμένο! Από Τέτοβο, Γκόστιβαρ Στρούγκα και δυτικά, μέχρι Αχρίδα Μοναστήρι, όλοι οι Αλβανοί είναι οπλισμένοι με καλάσνικοφ). Εννοείτε με την Ελλάδα... Οι Βούλγαροι τα ίδια... Οι αναχαιτίσεις των παραβιάσεων στο Αιγαίο εξαφανίστηκαν από τις Ελληνικές (ελληνόφωνες) εφημερίδες... Οι Στρατιωτικές μονάδες θα μετατραπούν σε εστίες μολύνσεως γκετο-λαθρομεταναστών... 5.000 Έλληνες άνεργοι, θα πιάσουν δουλειά(!) για την περίθαλψή τους... Θα φλομώσουν στο χρήμα... Θα μηδενιστεί η ανεργία!.. Και, πολλά-πολλά, άλλα!
Την καλύτερη είδηση όμως, την διάβασα σήμερα αγαπητοί φίλοι, στα φιλοκυβερνητικά “ΝΕΑ”, εδώ: Τόσκας: «Να καταλάβουν οι πρόσφυγες ότι τα σύνορα έκλεισαν».
 
Και με... συγκίνησε, όχι τόσο ως είδηση, αλλά γιατί στα σχόλια παρακάτω των αναγνωστών, έμαθα -δεν το ήξερα- ότι ο κ. Τόσκας προέρχεται από τον Ελληνικό Στρατό! Έψαξα λοιπόν, και βρήκα το βιογραφικό του σημείωμα. Το οποίο δημοσιεύω εδώ:

ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΑΣ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ – Β΄ ΑΘΗΝΩΝ

Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας της πρώτης κυβέρνησης Α. Τσίπρα ((Ιούνιος 2015) ως εξωκοινοβουλευτικός. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθηνών, τον Σεπτέμβριο του 2015. Γεννήθηκε το 1953. Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (1975), τη Σχολή Πολέμου (1991) και την Σχολή Εθνικής Άμυνας (1999). Στη Σχολή Πολέμου αργότερα δίδαξε και σαν καθηγητής της έδρας τακτικής.
Υπηρέτησε για διάστημα μεγαλύτερο των τριάντα (30) ετών σε στρατιωτικές μονάδες τεθωρακισμένων σε περιοχές του Έβρου (8 χρόνια), της Μακεδονίας και του Αιγαίου, στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, σε θέσεις επιχειρησιακές, πληροφοριών και αμυντικής πολιτικής. Αποφοίτησε απο το σχολείο τεθωρακισμένων ΗΠΑ.
Υπηρέτησε στο διεθνές επιτελείο του ΝΑΤΟ (Βρυξέλλες) σαν υπεύθυνος για θέματα αμυντικής πολιτικής. Υπηρέτησε στο νατοϊκό στρατηγείο της Νεάπολης Ιταλίας σαν υπεύθυνος για εκτιμήσεις πληροφοριών για τα Βαλκάνια, Κεντρική Ασία και Μέση Ανατολή. Διοίκησε την 25η τεθωρακισμένη ταξιαρχία (2.500 άτομα και 500 άρματα και οχήματα) στη Ξάνθη.
Αποστρατεύθηκε τον Μάρτιο του 2005, με το βαθμό του υποστρατήγου.
Από το 2006 συνεργάσθηκε με τον τομέα Άμυνας του ΠΑΣΟΚ και από το 2008 με το ΙΣΤΑΜΕ σαν μέλος του επιστημονικού του συμβουλίου για θέματα άμυνας.
Από τον Οκτώβριο 2011 μέχρι σήμερα, διδάσκει στη Στρ. Σχολή Ευελπίδων το μάθημα της Στρατιωτικής Στρατηγικής και είναι μέλος και συντονιστής του Δ.Σ. της Κίνησης Ιδεών και Δράσης ΠΡΑΤΤΩ (σ.σ.: ιδέες από ένα ταμπούρλο!..), με πρόεδρο τον καθηγητή Ν. Κοτζιά.

Και δεν σας κρύβω, ότι πραγματικά διαβάζοντάς το, ανατρίχιασα! Όχι από δέος, για την προσωπικότητα του κατόχου του ή θαυμασμό, αλλά γιατί σ' αυτόν, όσα χρόνια ήταν στον Ελληνικό Στρατό, εγώ είχα εναποθέσει τυφλά την τύχη μου, την ασφάλειά μου, την ειρήνη μου, την αξιοπρέπειά μου, και την καταγωγή μου!
Ως γνωστόν είμαι Έλλην γέννημα θρέμμα από πάππου προς πάππο, στον ίδιο τόπο, εδώ και 285 χρόνια που ξέρω το γενεαλογικό μου δένδρο. Ο πατέρας μου ήταν ήρωας πολέμου, διαβιβαστής στην πρώτη γραμμή του Μετώπου, όπως και τα άλλα τρία αδέρφια του, θείοι μου, όλοι μαζί, με τον γηραιότερο αδερφό σε ηλικία 45 χρόνων.

Στα υπογραμμισμένα του βιογραφικού σημειώματος αυτού του κυρίου, κατάλαβα γιατί ο Ελληνικός στρατός είναι πλέον ανύπαρκτος. Είναι υποδουλωμένος. Τελεί υπό κατοχήν, είναι φυλακισμένος!

Αον. Το ότι μπήκε και πως; στη Σχολή Ευελπίδων αυτό το ανύπαρκτο ον, το παραβλέπω, εντελώς. Ή δεν με ξενίζει καν. Αυτός ο τενεκές, έγινε και δίδαξε καθηγητής, στην Ανωτάτη Σχολή Πολέμου, που είναι Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο! Ναι. Αυτό δεν το παραβλέπω. Τι δίδαξε; και σε ποιους το δίδαξε; Αυτό είναι και ένα μέτρο, σοβαρό, αν η Ελλάδα θα υπάρχει ως κράτος τα επόμενα 20 χρόνια με τέτοιες διδαχές, στα οποία βεβαίως, εγώ δεν θα υπάρχω, δεν θα ζω, αλλά λυπούμε αυτούς που θα αναγκαστούν να ζήσουν σ' εκείνη την εποχή, την εποχή της ανυπαρξίας!

Βον. 8 χρόνια στον Έβρο, Μακεδονία, Αιγαίο, Γενικό Επιτελείο Στρατού, Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, θέσεις επιχειρησιακές, πληροφοριών και αμυντικής πολιτικής. Αποφοίτησε από το σχολείο τεθωρακισμένων ΗΠΑ. Υπηρέτησε στο διεθνές επιτελείο του ΝΑΤΟ (Βρυξέλλες), σαν υπεύθυνος για θέματα αμυντικής πολιτικής (σ.σ.: ποιας χώρας;). Υπηρέτησε στο νατοϊκό στρατηγείο της Νεάπολης Ιταλίας σαν υπεύθυνος για εκτιμήσεις πληροφοριών για τα Βαλκάνια, Κεντρική Ασία και Μέση Ανατολή”.
Που σημαίνει, ότι γνώριζε ήδη πριν από πολλά-πολλά χρόνια τα σημερινά γεγονότα, αλλά τα είπε ή τα έθεσε υπόψιν σε “ποιους”; Έλληνες εννοώ.
Το γεγονός ότι ανήκε στο Πασόκ, βεβαίως, τα λέει ΟΛΑ! Και ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα είχε υπουργό εκείνο το τερατόμορφο βόδι με την γουρουνίσια κεφάλα -το οποίο κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα μπουζουριάσει η Ελληνική Ασφάλεια (ΕΥΠ), για εσχάτη προδοσία- επίσης τα λέει ΟΛΑ!
Όπως πολιτεύεται όμως, σήμερα αυτός ο αχυράνθρωπος και κατά μέγα λάθος “Έλληνας” πρώην στρατιωτικός(!), μάλλον, μπαίνει στην ίδια ρότα με όλους τους άλλους πολλούς προκατόχους του, τη ρότα της προδοσίας και λιποταξίας! Κάποια στιγμή, ΟΛΟΙ αυτοί θα ανακυρηχθούν μετά βδελυγμίοας εθνικοί προδότες, είμαι απολύτως, σίγουρος! Ένα παλικάρι χρειάζεται, και αυτό θα βρεθεί!

Αλλά, το ότι στο ΝΑΤΟ, στην Αμερική που εκπαιδεύτηκε και πήρε τα παράσημά του άκαπνος, ξανά στο ΝΑΤΟ, και “υπεύθυνος εκτιμήσεων πληροφοριών για τα Βαλκάνια κλπ, κλπ...”, μάλλον κορόιδεψε τον κουμμουνιστή Τσίπρα, ή αν όχι αυτόν, το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανούς που τον εκπαίδευσαν!

Κάποτε, είχα ακούσει εκείνον τον στρατηγό βουλευτή του Πασόκ τον Σπηριούνη, έναν επίσης ήρωα με... παντούφλες, να ωρύεται στις τηλεοράσεις ως απλός πολίτης πλέον και σίγουρος, ότι στα Ίμια περίμενε να του δοθεί η εντολή έτοιμος, να αποβιβαστεί με την στρατιά του στη Μικρά Ασία! Αλλά “αυτή ήταν πολιτική εντολή που δεν του εδόθη”! Και ο τηλεπαρουσιαστής που του έπαιρνε συνέντευξη, έντρομος τον ρώτησε.
-Και αν σας δίνονταν αυτή η εντολή στρατηγέ, εσείς θα αποβιβαζόσασταν στην Τουρκία;. 
-Βεβαίως!.. Του απαντάει εθνικά υπερήφανος ο Σπηριούνης!.. (σ.σ.: Στην τελευταία απάντηση του στρατηγού, το στούντιο γέμισε από πράσινη σκατο-πορδίλα!..).
Μετά από μερικά χρόνια λοιπόν, και έχοντας αυτόν τον κύριο σήμερα εμείς να μας “προστατεύει” ως πολίτες, δεν αποκλείεται να ακούσουμε και πάλι, ότι και αυτός ο άχρηστος, ο ανίκανος, πλην χρυσοσπουδαγμένος Έλληνας στρατηγός τζάμπα από τις πλάτες μας, περίμενε εντολή να εκκενώσει την Ελλάδα από τους λαθρο-παρείσακτους, αλλά κόλλησε στις... εκκενώσεις της γριάς Τασίας!

Ρώτησα πρόσφατα εμπιστευτικά έναν πατριώτη και όχι πορδήλα, ανώτατο στρατιωτικό φίλο μου.
-Καλά ρε (...), όλοι αυτοί οι στρατιωτικοί, στρατηγοί ναύαρχοι πτέραρχοι που είστε... Και είστε στην πραγματικότητα, γιατί αν γίνει επιστράτευση, θα πάτε από τους πρώτους στα μέτωπα και στα γραφεία... Που sto διάολο είστε; Και πως βλέπετε όλα αυτά που συμβαίνουν σ' αυτή την άμοιρη χώρα, χωρίς να αντιδράτε; Να κάνετε κιχ!.. Μου λέει.
-Δεν είμαστε!..
-Μπαρντόν; Του κάνω. Μου απαντάει ξανά και πάλι.
-Δεν είμαστε... Δεν υπάρχουμε!.. Το μόνο που μας ενδιαφέρει, είναι αν θα μας κόψουν μέρος της συντάξεώς μας ή όχι!..
-!..

Σ.Σ.Σ.: Μήπως κάποιος λεβέντης Έλληνας στρατιωτικός, και όχι ελληνόφωνος, συμμαθητής του ή συνομήλικός του, μπορεί να μας πληροφορήσει από πρώτο χέρι, τι μέρος του λόγου είναι αυτός ο στρατηγός-λιποτάκτης, και τι ντέφι βαράει; Λέω, μήπως...

Δεν υπάρχουν σχόλια: