Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

"ΘΕΟΜΑΓΑΖΟ-ΘΕΟΜΠΑΚΑΛΙΚΟ", ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ... ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ;

ΕΔΩ:Αναταραχή στην Εκκλησία από τις δηλώσεις Ιερώνυμου   
Ποιος; Ποιοι; Οι μαυροφούστανοι μασόνοι, αυτοί που πουλούν τον Χριστό με το δράμι, να θυμηθούμε και τον Νίκο Καζαντζάκη!
Οι οποίοι μετά τους λωποδύτες, απατεώνες και σιχαμερούς, βρωμερούς τροϊκανούς και λοιπούς άλλους τοκογλύφους εξωτερικούς και εσωτερικούς, μας έγδυσαν και μας γδύνουν κανονικά! 
Στα πλαίσια αυτού του γδυσίματος, έβγαλαν παγανιά, για μια ακόμα φορά, και το "Άγ(ρ)ιον Εστί" αυτοί οι θεομπαίχτες, ότι πάρουμε ότι πιούμε, ότι αρπάξουμε, και ότι μας δώσει το απολλωλόν πρόβατον, το επονομαζόμενον και "χριστεπώνυμον" πλήθος!.. Ουάουουου!.. Γκρρρ!.. Σήμερα περάσαμε από τον Άϊ Δημήτρη... Η ουρά φθάνει μέχρι τα... Λαδάδικα!
Κάποτε, στην Σκήτη της Αγ(ρ)ίας Άννης στην χερσόνησο του Άθω, και ποτέ "Άγιον Όρος" -τίποτα δεν έχει να κάνει με αγιοσύνη εκεί μέσα, όλα έρπουν ψυχανώμαλα και σχιζοφρενικά- ένας Δικαίος μουτζαχεντίν της Εβραιοχριστιανικής μασονίας, θέλησε να μας πουλήσει μια ευχή (φρέσκια-φρέσκια και σπαρταριστή, την οποία είχε συντάξει εκείνη τη στιγμή), ένα πεντοχίλιαρο! Όταν του είπαμε την ευχή να την βάλει εκεί που ξέρει, το πεντοχίλιαρο καλά είναι στην τσέπη μας που ήταν, ο Μουτζαχεντίν-χριστιανός εκπρόσωπος του θεού συμμαζεύτηκε, κατάλαβε με ποιους έχει να κάνει.  
Τώρα, ένας Κοπρώνυμος, ύστερα από εκείνον του Πειραιά που ασχολείται μόνο με τον... στοματικό έρωτα (πίπες αβέρτα, δηλαδή), απειλεί ότι θα πάψει να μισθοδοτεί τους υπαλλήλους της Εκκλησίας (η αλυσίδα σούπερ-μάρκετ με τα περισσότερα υποκαταστήματα έχει και υπαλλήλους φυσικά, αλλιώς πως θα έφτανε η τιμή του Χριστού στα ύψη;), γιατί δεν έχει λεφτά! Δεν έχουν λεφτά οι Αγιογδύτες!.. Αυτό, πρέπει να το καταχωρήσουμε στο... Βιβλίο Γκίνες!
Η Εκκλησιαστική περιουσία στην Ελλάδα αν εκποιηθεί, αξίζει 10 φορές το χρέος μας! Αυτοί οι κόπροι, λοιπόν, με περιουσιακά στοιχεία 10 φορές το χρέος μας, μας απειλούν ότι... δεν έχουν χρήματα! Θα σταματήσουν να μισθοδοτούν το χριστεπώνυμο υπαλληλικό... Και, θέλουν να τους πιστέψουμε! 
Ο τραγικός εκείνος Έλληνας Αυτοκράτορας, ο τελευταίος των Ελλήνων Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, πουλήθηκε στην "Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως", από δύο μερίδες ανθρωπίνων καθαρμάτων! Το ένα το πολιτικό, το εκπροσωπούσε ο Νοταράς, και το άλλο, το άγριο παπαδαριώ, το εκπροσωπούσε ο μετέπειτα Α' Οικουμενικός Πατριάρχης, ο κοπρο-Γεννάδιος
Ο Λουκάς Νοταράς αμοίφθηκε γι' αυτή του την απληστεία, αλαζονεία, να μην δεχθεί να χρηματοδοτήσει το αμυντικό πρόγραμμα του Κωνσταντίνου ο οποίος τον εκλιπαρούσε για "την σωτηρία της Πόλεως", με αποκεφαλισμό από τον σατανικό Μεχμέτ τον Β', αφού πρώτα απαίτησε να σφάξουν μπροστά στα μάτια του τα δυο παιδιά του, για να μην καταλήξουν οι ομορφόπαιδες των Νοταρά, πουστράκια στη σκηνή του Μεμέτη. Ο οποίος ως γνωστόν, είχε ιδιαίτερη αδυναμία στο "Οθωμανικόν". 
Και ο κοπρο Γεννάδιος, έως τότε Γεώργιος Σχολάριος ξεμωραμένιος Μοναχός-Ηγούμενος στη Μονή του Στουδίου, καταδικάστηκε να γίνει ο Α' Οικουμενικός κόπρος-Πατριάρχης, ντροπή για όλο τον Ελληνισμό, πάλι από τον ίδιο τον Μεμέτη!
Σήμερα, αυτοί οι Μουντζαχεντίν της ορθοδοξίας ξανά χτυπούν! Και χτυπούν άγριως, αλύπητα!.. Δοξάστε τους!.. Αθάνατε, Χάρη!

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ: Σίλβιο Μπερλουσκόνι: «Δεν θα ξαναθέσω υποψηφιότητα»
Παλιάτσοι Ιταλοί, εναντίον παλιάτσων Ελλήνων! Η Ιταλία στα χνάρια της Ελλάδος! Ούνα φάτσα ούνα ράτσα! Μόνο που στην Ιταλία αυτά τα καθάρματα, τα "καθαρίζει" η Μαφία, αν δεν τα μπουζουριάσει η Δικαιοσύνη στ' άφεγγα και τα σκοτεινά. 
Εδώ χαίρουν άκρας υγείας, πάνε αλλά μπρατσέτο με την Ελληνική (Δικαιοσύνη, βίοι παράλληλοι), και ροκανίζουν εκ του ασφαλούς και εκ του σιγούρου, ΟΛΑ τα κλεμμένα και τα ληστευμένα!.. 
Δεν είναι χάρμα, ω ρε λεβέντες εκεί έξω;